Telefon: 031-799 86 50 | E-post:

Office-paketet som molntjänst

Beskrivning

Nu finns lösningen för kommunikation, samarbete, webbmöten och produktivitet – i molnet. Med Microsoft Office 365 kan du enkelt dela dokument och samarbeta med hjälp av snabbmeddelanden, samarbetsportaler och webbkonferenser m.m. Du säkerställer att du har senaste versionen av kontorsprogramvaran Office, dokument, kontakter, kalender och e-post lätt tillgängliga via närmaste dator eller mobiltelefon med webbläsare.

Om tjänsten

Clinix är Cloudpartner till Microsoft och återförsäljare av Office 365. Vi kan sätta samman lösningar med Office 365 för att möta ert företags behov av kommunikation i molnet, såväl fristående som i kombination med befintlig IT-lösning. Vi tar ansvar för uppstarten samt eventuella migreringar och inställningar. Vi erbjuder även utbildningar i Office 365 för att ni ska komma igång snabbt och enkelt. Naturligtvis går Office 365 att använda tillsammans med våra övriga tjänster som en naturlig del i er IT-funktion. För mer information om hur Office 365 kan passa in i er verksamhet kontakta oss!

Prova Gratis

Ni kan prova Office 365 gratis under 30 dagar för 25 användare. Utvärderingsversionen innehåller de grundläggande delarna i 365 samt Office Professional Plus och Office Web Apps. Efter de 30 dagarna kan ni välja att avsluta utvärderingen eller beställa Office 365 till hela eller delar av företaget och i de nivåer som passar just er. Kontakta oss för beställning av den tidsbegränsade utvärderingsversionen, ett erbjudande att direkt köpa Office 365 eller för att få veta mer om Office 365 och hur Clinix kan hjälpa er att implementera lösningen.

För mer information och beställning, kontakta oss på Clinix.

Detaljer

  • Datum 4 januari, 2012
  • Taggar
Tillbaka till toppen