Telefon: 031-799 86 50 | E-post:

Våra tjänster

Clinix levererar anpassade tekniklösningar för hälso- och sjukvården!

Vi är en helhetsleverantör som erbjuder produkter, tjänster och utbildning inom hälsa och sjukvård med fokus på IT och medicinteknik. Nedan ser du våra huvudsakliga affärsområden och kan läsa mer om respektive område och våra tjänster.

Clinix Core


Här samlar vi våra bastjänster. Vi erbjuder högkvalificerad konsulthjälp inom hela IT-området samt levererar datorer, servrar, komponenter och kringutrustning.

Clinix Cloud


Placera er IT-miljö i vår molntjänst och låt oss ta ansvaret för driften. Ni får ekonomisk kontroll genom att betala ett fast pris och åtkomst till systemet var ni än befinner er.

Clinix Web


Allt inom webtjänster, från registrering av domän till färdig hemsida. Vi tar hand om ert ansikte utåt på nätet och kan hjälpa till med både utveckling, drift och uppdatering.

Clinix Office


Få ett samlat grepp om hela er kommunikation. Vi erbjuder åtkomst till e-post och kalender överallt, via närmsta dator eller mobiltelefon och även enklare telefonilösningar.

Clinix Medtech


Försäljning, support och utbildning av medicinteknisk utrustning bl.a inom EKG, spirometri och blodtryck. Vi hjälper även till med kalibrering av olika utrustningar.

Clinix Knowledge


Vi älskar kunskap och delar gärna med oss. Inom sjukvård kan vi erbjuda kurser i Första Hjälpen, HLR för vuxna och barn samt D-HLR med hjärtstartare.

Tillbaka till toppen